Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vyridit dokument pro dysgrafii

Od: dysgrafikk odpovědí: 7 změna:
Dobry den, bylo mi doporuceno si vyridit papir na dysgrafii z duvodu meho pisma, ktere by mi mohlo komplikovat maturitu. Hledal jsem na internetu poradny tohoto typu, bud v okoli Havirova nebo Frydku-Mistku, ale nenasel jsem nic takoveho, kde by byl uveden kontakt. Mohli byste se mi prosim nekdo taky podivat, jestli neco takoveho nenajdete? mozna to hledam pod spatnym vyrazem. Moc by mi to pomohlo. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Něco mi to připomnělo (ale neberte si to osobně :D )

Kde vyridit dokument pro dysgrafii

marek119977*
hodnocení

0x

Ahoj, tohle se řeší na pedagogicko-psychologické poradně (např. http://www.pppfm.cz/ ), tam ti dají pár testů a sepíšou posudek, tedy onen papír, který případně přikládáš k přihlášce k maturitní zkoušce. Doplním jen, že pokud se jedná o letošní maturitu, tak je již pozdě - chce to řešit předem. Zároveň občas dělají problémy, když celé studium je člověk "ok"a pak záhadně najednou ve čtvrťáku přinese papír - vypadá to, že si člověk chce jen zjednodušit maturitu. Takže přinést do školy co nejdříve :)

dysgrafikk
hodnocení

dekuju za pomoc, jsem v druhem rocniku, tak snad to jeste pozde nebude. :)

Je velice, velice pozdě. Se speciální péčí u dysgrafie je třeba začít co nejdříve, nejlépe na 1. stupni ZŠ. Už na druhém je pozdě. Ach pardon, Vy vlastně nechcete něco dělat se svou dysgrafií, Vy chcete papír k maturitě. Tak to pak jo.

dysgrafikk
hodnocení

pry by to pozde byt nemelo, ano k maturite, jelikoz me pismo moc neni citelne a maturita se od tohoto roku neopravuje na me skole, ale jidne. Kvuli slohovky bych z tohoto duvodu nemusel odmaturovat, neni to zadny podvod

dysgrafikk
hodnocení

dekuju moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]