Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte mi, jak na to? Matematika

Od: kost* odpovědí: 5 změna:
Ahoj poradíte mi, jak vyřešit tyto příklady? Děkuji moc. (První tam má číslo 2500 Kč ) (není tam vidět)
Poradíte mi, jak na to? Matematika
Poradíte mi, jak na to? Matematika #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Výpočetní středisko má zavřeno. Tak počítej, hoď to sem a výsledky ti mohou být překontrolovány či opraveny. DÚ neděláme.

iz*
hodnocení

2x

Takhle to tu nefunguje, úkoly za nikoho neděláme.

Pokus se přiklady vyřešit sám, uveď je sem včetně postupu

a někdo ti to zkontroluje.

ctenar*
hodnocení

1x

patek ... x

sobota ... x + 40%x = 1.x + 40%x = 100%x + 40%x = 140%x = 1,4x

nedele ... 1,4x - 2500

Opravdu je to takhle primitivni. *palec*

7) Napoveda: 1 litr = 1dm3; za 2hod. přiteče kolik dm3? Objem válce je obsah podstavy krát jeho výška

8) Natolik zakladni, že byste se měla stydět, že to nevíte. Jak se vypočítá (tj. jaké jsou vzorce) pro výpočet obvodu a obsahu kruhu?

moral
hodnocení

0x

x + 2*1,4x - 2500 = 21060

3,8x = 21060 + 2500

x = 6200 pátek

sobota 8680

neděle 6180

doplněno 06.04.16 23:30:

Čekal jsem že mne předejde "jethro" a vysvětlí těm předešlým, že tady je poradna a nikoliv potřeba morálního vychovávání.

uska*

Dodnes jsem žila v omylu. Slovo PORADNA je snad od slova RADIT (jak na postup atd) a ne na vypracování domácího úkolů. Při stavbě domu také poradíte např. jak udělat základy a nejde tazateli je udělat. Pak se nedivím úrovni naší mládeže ve zvdělání, vždyť je to tak prosté - napíše sem zadání a dostane vše pod nos bez přemýšlení. A v hlavě nadále prázdno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]