Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokončení výučního listu

Od: nemecekdavid odpovědí: 2 změna:

Je možné si dodělat 3. ročník a výuční list truhlář, nebo strojní zámečník, pokud mám dokončeny pouze dva ročníky v obouch oborech? Budou mi uznány tyto dva roky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

To záleží na konkrétní škole, zda Vám to přechozí studium uzná. Zákonný nárok na to není. Je to čistě na rozhodnutí ředitele školy.

ctenar*

Ano. Zakon a vyhlaska.

Zavolej nebo zajdi si do skoly co nejdrive (tento tyden!). Prijimaci rizeni se rychle blizi.

Seznamy skol v okoli vyucujicích tvuj obor najdes na infoabsolvent.cz ( truhlář, strojní zamečník jsem nenašel - že by strojní mechanik?)

doplněno 04.04.16 01:11:

Aha, tak zámečník je název jednoho konkrétního Školního vzdělávacího programu oboru strojní mechanik (viz menu vlevo dole na stránce mechanika).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]