Nejste přihlášen/a.
Ahoj 15. dubna mám přijímačky a snažím se učit co možná nejvíce. Chtěl bych poradit co ve zkouškách může být. (matematika). Naučil jsem se úpravu lomených výrazů, vzorce do geometrie a rovnice s 2mi neznámými. Mimochodem stojí to za to umět roztoky? Např. Máme 60% líh a 92% a chceme je smíchat v poměru 1:2 kolik budeme každého potřebovat chceme-li 80% líh. Moc děkuji za každé navržené téma, já už nevím co přesně se učit a ty roztoky jsou pro mě příliš složité.
Jestli chceš, pokusím se najít mé SCIO testy z M nanečisto a můžu Ti to poslat. Tam uvidíš, co tam chtějí.
pokud jde o střední školu, tak 15.4. dělá přijímačky CERMAT, SCIO má termín vyhlášený určitě o pár dní později (z hlavy nevím, ale termíny CERMAT a SCIO nebyly stejné).
tady se dají stáhnout vzorové testy:
a tady jsou testy z loňska:
co chodí holka na přijímačky nanečisto, tak jim tam vyučující radil, aby se podívali i na testy pro šestiletá gymnázia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.