Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se

Od: millan odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, příští rok jdu na střední školu tedy na učńák moc se bojím tam jít protože nevím jakou budu mít třídu, jestli tam budu mít nějaké kamarády nebo mě tam budou možná psychicky šikanovat že pomlouvat atd.. vycházím ze 7 třídy nemám ani základní vzdělání :( chtěl jsem si požádat ještě o jeden rok protože kámoška s kterou chodíme spolu do třídy chce odejít z 8. třídy ale jelikož jsem neměl na to dobré známky tak mi ten jeden rok na základní škole neschválili :( chtěl jsem to že v 8. třídě vyjdu společně s kamoškou ale moje přání se bohužel nevyplnilo. jsem moc zmatený moc se bojím tam jít raději bych tam nešel. celé dny jenom o tom přemýšlím a fakt stoho. potřeboval bych nějakou radu ten předem moc děkuji. ps. omlouvám se za chyby v textu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Millane, ne každý je "chytrý" a můj učitel říkal, že hloupý není nikdo, každý něco umí a ten druhý umí zase něco jiného, někdo je ing. ale přitlouct hřebík neumí. Snažte se, určitě si kamarády najdete a co se týká šikany, nedejte se, jistě je na škole poradce a také máte rodiče. Ze které jste vyšel třídy nemusíte přece nikomu říkat.

sydney*
hodnocení

1x

Není čeho se bát , když neřekneš spolužákům ty ze které třídy jsi vyšel , tak to vědět nebudou a ani jim po tom nic není. Učitelé to nesmí nikomu prozradit , protože to je tvůj osobní ůdaj a prozrazení osobních ůdajů jiné osoby je porušení zákona, to si žádný učitel nedovolí, aby to prozradil tvým spolužákům a komukoliv jinému. Tak tam s klidem nastup a hlavně klid a moc o sobě nemluv, kamarády si určitě najdeš, ale ani jim bych to neříkal.

hodnocení

1x

hlavně, abys ten učňák dodělal. Protože nemáš ukončené ZŠ vzdělání, pouze splněnou devitiletou povinnou školní docházku. Takže když nedoděláš učňák, nebudeš mít ani základní vzdělání

ctenar*

K čemu dobrému by mu zákl.vzdělání bylo? Nikoho nezajímá a k ničemu to předpoklad není. Podstatná je ukončená 9 letá povinná školní docházka.

Snad jedině na pracáku to rozlišují (nevím).

ctenar*
hodnocení

1x

Jen pro představu: ve kterých třídách jsi propadl? Jaké jsi měl teď v pololetí známky? Jaké známky jsi měl v letech, kdy jsi nepropadl? Udělal jsi někdy úspěšně reparát?

Možná nebudeš myslitel, ale třeba jsi manuálně zručný. Hlavně běž studovat na učňák něco, co tě baví. Jinak zase nepoznáš, že dozvídat se o nových věcech, které tě zajímají, je zábava a příjemně strávený čas. Seznam učebních oborů zde. Na jaký učňák/obor se hlásíš?

Tvůj psaný projev nevypadá vůbec špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]