Nejste přihlášen/a.
Vyznam slova: spolužák, absolvent školy, abiturient...
Bylo na pozvânce, skola mela vyroci, zvala na slavnost.
Slovo jsem videla prvne...
V latinskem slovniku uz jsem hledala, pokus i v translatoru v moderni rectine...(zda se mi, ze zacinalo na a..obsahovalo s?)
Nenechte me trapit.
Dobrý den, rád bych Vaše trápení ukončil, tak se zeptám. To slovo absolvent to není?
Škola to je česká, zahraniční, základní, střední nebo až VŠ? Tu pozvánku již nemáte?
Nejde ta škola najít na internetu a tam třeba i tu pozvánku? Napadá mě slovo frekventant.
Zdravím!
doplněno 28.03.16 08:43:alena350 - také jsem hledal ve slovníku cizích slov a synonymum ke slovům žák, spolužák, absolvent - a nic. Napadlo mě to slovo frekventant (účastník), ale to se Vám nelíbí, resp. hledáte jiné slovo. Ještě nezoufejte a snad někdo navrhne další slovo, které bude tím správným - a Velikonoce se stanou krásnější .
alena350 - zdá se, že ta škola chce být školou světovou (nebo světáckou=?). No, slovo bylo nalezeno, tak možná by šlo i ohodnotit bodíkem (já tam jeden dám).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.