Nejste přihlášen/a.
dobry den zajima me nulta hodina jak ji mam dceri omluvit je na stredni skole
Zkusil bych to třeba pravdivě, netušíme, proč na nulté hodině nebyla. Zaspala? Bylo jí nevolno? Rodinné důvody? Nejel jí žádný spoj, aby nultou hodinu mohla stihnout?
Pokud nemá žákovskou "nevolností" a "rodinných důvodů" plnou, tak bych v tom neviděl problém. Jednou se to prostě stát může, že člověk zapomene, zaspí...
Jednoduše napište : omlouvám dceru dne ... z první vyučovací hodiny od 7.00 h do 8. 00 h z důvodu ...
Na některých školách, hlavně SŠ, mívají děcka před 1. hodinou (zpravidla od 8 až 8:15) ještě nultou hodinu, která začíná zpravidla o 50 minut dříve (45 minut hodina, 5 minut přestávka). Je pak snazší udělat rozvrh a mnohým je příjemnější, že pak děcka nevysedávají ve škole do 5 odpoledne a raději začnou dříve. Na gymplu, kde jsem byla jako záskok, jsem měla nultou hodinu 3x do týdne od 7:25. Což moc nechápu, spousta žáků dojížděla z celého kraje (prestižní gympl) a začátek v takovou hodinu musel být šílený. Ale nevypadali, že by jim to vadilo.
Nebo na ZŠ se občas dá udělat nultá hodina jako třídnická hodina, ale to je spíš výjimečně a v případě potřeby.
Pořád čekám na návrat tazatele/ky, aby upřesnil, proč považuje omluvu nulté hodiny za zvláštní případ. V tom vězí naše rady, i když samozřejmě ty, které tvrdí "jako každou jinou" jsou správné
Tak, tak.
My jako sportovka mívali dvakrát týdně na nultou tělocvik, dvě hodiny za sebou. Hrozný .
Aha, dekuji.
My jsme meli obcas pred vyucovanim kolem 5:00 hod. jenom poplach. To by byla asi tak -3 az -4 hodina
Ahoj.
Doprovázel jsem kámoše hodináře jako technická výpomoc při výměně matečných hodin a na nich bylo nastaveno zvonění: první 6:55 - začátek 0lté hodiny do 7:40. Přestávka do 7:55-první zvonění a v celou 8:00 druhé - začátek první hodiny. Taky říkal, že se to ve školách liší. Jak si to jejich vedení rozhodne. Někdy se školáci odpoledne vypouštějí dříve k odjíždějícím autobusům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.