Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 nebo 3 přihlášky na SŠ?

Od: matesss* odpovědí: 3 změna:

Ahoj lidi, podal jsem si prihlasku na obor s talentovkou který mě nevyšel kvůli velkému zájmu a teď si tedy musim dat prihlasky na normlani skoly bez talentovek . Ostatni zajemci o to studio s talentovkou kde nas neprijali maji moznost si porad prihlasky ted 3 jenze me rekli ve skole ze muzu pouze dve ze sem si uz jednu vyplýtval zatímco tem ostatnim na jejich ZŠ jim řekli, že to s taletovkou nepovedene se do toho nepocita a ze maji ted nadále 3 prihlasky. jak je t o? má pravdu ma skole ze mam už jen dve prihlasky nebo ty ostatni ze maji nomrlane 3 ze se obory s telntovkou do toho nepocitaji. Predem diky za odpovedi =)
doplněno 05.02.10 20:14:

nasel jsem tohle

Může uchazeč, který podal 3 přihlášky v prvním kole přijímacího řízení do oborů vzdělání s talentovou zkouškou, podat do 15. března 2009 nově tři přihlášky na ostatní obory vzdělání?
Ano. Podáním přihlášek v prvním kole přijímacího řízení do oborů vzdělání s talentovou zkouškou (např. 3) nejsou dotčena práva uchazeče podat 3 přihlášky podle § 60 školského zákona, tedy do prvního ročníku v prvním kole přijímacího řízení na jiné střední školy.
Ale ted jestli to platí i pro letosni rok (2010)...?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juvla*
hodnocení

0x

Ano, mužeš si být jistý platí to podle §62/odst.3. Školského zákona.

matesss*
hodnocení

a jak je mozne ze na me skole me rekli ze uz mam jen dve prihlasky a ostatnim neprijatym zajemcum na jiejich skolach ze maji stale 3?

juvla*

Tak vem Školský zákon a omlať jim ho o hlavu*smich*. A ať si ten paragraf přečtou. Věř mě, je to tak. Máš tři přihlášky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]