Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně nastavení mé kalkulačky. Nějakým způsobem se mi na kalkulačce "něco" přenastavilo, když byla kalkulačka v tašce mezi dalšími věcmi a nyní netuším, jak to nastavit zpět, co mám udělat.
Do kalkulačky lze sice zadat nějaké příkazy (třeba 1+1), ale výsledek mi stejně dá nulu, nebo se zde objeví nějaké jiné číslo, které se tu stále opakuje, i když se pokouším kalkulačku vypnout. Stále se mi tu objevují věci jako "a1?, b1?, c1?, a2?, b2?, c2?, nějaké řecké písmena ("x), a nakonec to hlásí matematickou chybu (viz foto).Po vypnutí kalkulačky se opakuje stále to samé. Na pravé straně v rohu se mi zobrazují takové dvě šipečky
Ví někdo prosím, co s tím? Bohužel teď vůbec netuším, a kalkulačku vlastně nemohu ani používat. Jak to nastavit zpět, aby kalkulačka normálně počítala?
Děkuji moc všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.