Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zrovna chodím do 8. třídy a teď jsem četl že mají být jakési jednotné přijímací zkoušky... Spoléhal jsem na to, že na SŠ půjdu s vysvědčením ze základy (mám teď 1 dvojku, a to z matiky) vůbec nevím, jak tomu všemu mám rozumět. Chápu, že na každé základce je to jiné, a každá mají jiná kritéria. Nejvíc se bojím matematiky, minulý rok jsem se hlásil na gympl a skončil jsem docela dole pod čarou jen kvůli matice. Nemám na ni logické myšlení
Jak tomu všemu prosím Vás mám rozumět? Jsem celkem ve velkým stresu protože se jak blb snažím mít co nejlepší známky a teď tohle. Na co mi teda to vysvědčení vlastně je? Nebo bude tvořit alespoň půlku z přihlášky? Děkuji všem
Každá škola to má jinak.
Každopádně-já s tím naprosto souhlasím. Když jsem se hlásil já na SŠ, většina lidí v naší třídě měla na ZŠ samé jedničky ale napsali blbě přijímačky, já byl na poměrně těžké ZŠ (měl jsem dvojky, trojky...), ovšem napsal jsem to bez chyby. Na střední se ukázalo, že jsme na tom se znalostmi zhruba na stejné úrovni. Díky tomuhle poznají, kdo na to má a kdo ne, známky totiž nejsou všechno a nazaručují znalosti. Pokud máš tyhle známky zaslouženě, pak nevím, proč se stresuješ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.