Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Sem v 8. třídě a už se musim začít rozhodovat kam dál. Nejspíš půjdu na gympl Dr. Emila Holuba. Mám to od domu asi 2 km. Tak je to skvělý, ale problém nastane po maturitě, já vůbec nevim kam mám jít pak. Nemáte nějaký návrh, nebo neznáte web kde by byla velká nabídka vysokých škol?
2x
Ahoj, a co tě zajímá? Čím by ses chtěl potom celý život živit? Někdo chce být kosmonautem, někdo popelářem. Máš nějakou rozumnou představu o své budoucnosti?
doplněno 03.02.10 19:12:Pokud absolvuješ gympl, potom dál vejška. Předpokládám že tomu zatím odpovídají Tvé studijní výsledky?!
doplněno 03.02.10 19:14:A pokud Ti to pomůže v inspiraci či v rozhodování, jukni na vysokeskoly.cz/...
Přemýšlela jsem nad veterinou, ale nejsem si jistá zda by mě to bavilo celej život. Teď jsem měla na vysvědčení 2 dvojky.
2x
No, ono ti to do hlavy nenaskáče, že by tě osvítil svatý duch a najednou sis řekl, že chceš studovat to nebo ono. Pokud o věcech nezačneš číst, zabývat se jimi ve volném čase, stýkat se stejně zaměřenými lidmi, kteří tě tak jako vtáhnou do oboru, tak se může stát, že úplně stejně bezradný budeš i ve 4. na gymplu. Takže tohle je základ. Taky si sháněj brigády na pracovištích, která tě zajímají, choď na Dny otevřených dvěří vysokých škol a můžeš zajít i na test schopností do pedagogickopsychologické poradny a tam ti dle něj řeknou, co ti asi půjde nejlépe, ale nejdůležitější je ta tvá motivace, aby tě to bavilo! Podívej se, jaké se otevíraly obory sem: atlasskolstvi.cz/...
0x
Seznam vysokých školi další informace jsou též na serveru vzdelani.cz/... . A taky si hhlídej, kdy má která VŠ den otevřených dveří. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.