Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Sem v 8. třídě a už se musim začít rozhodovat kam dál. Nejspíš půjdu na gympl Dr. Emila Holuba. Mám to od domu asi 2 km. Tak je to skvělý, ale problém nastane po maturitě, já vůbec nevim kam mám jít pak. Nemáte nějaký návrh, nebo neznáte web kde by byla velká nabídka vysokých škol?
Ahoj, a co tě zajímá? Čím by ses chtěl potom celý život živit? Někdo chce být kosmonautem, někdo popelářem. Máš nějakou rozumnou představu o své budoucnosti?
doplněno 03.02.10 19:12:Pokud absolvuješ gympl, potom dál vejška. Předpokládám že tomu zatím odpovídají Tvé studijní výsledky?!
doplněno 03.02.10 19:14:A pokud Ti to pomůže v inspiraci či v rozhodování, jukni na vysokeskoly.cz/...
Přemýšlela jsem nad veterinou, ale nejsem si jistá zda by mě to bavilo celej život. Teď jsem měla na vysvědčení 2 dvojky.
No, ono ti to do hlavy nenaskáče, že by tě osvítil svatý duch a najednou sis řekl, že chceš studovat to nebo ono. Pokud o věcech nezačneš číst, zabývat se jimi ve volném čase, stýkat se stejně zaměřenými lidmi, kteří tě tak jako vtáhnou do oboru, tak se může stát, že úplně stejně bezradný budeš i ve 4. na gymplu. Takže tohle je základ. Taky si sháněj brigády na pracovištích, která tě zajímají, choď na Dny otevřených dvěří vysokých škol a můžeš zajít i na test schopností do pedagogickopsychologické poradny a tam ti dle něj řeknou, co ti asi půjde nejlépe, ale nejdůležitější je ta tvá motivace, aby tě to bavilo! Podívej se, jaké se otevíraly obory sem: atlasskolstvi.cz/...
Seznam vysokých školi další informace jsou též na serveru vzdelani.cz/... . A taky si hhlídej, kdy má která VŠ den otevřených dveří. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.