Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Primat.cz - platby

Od: primat odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem, předesílám, nemám vůbec žádné zkušenosti se stránkou Primat.cz, proto se chci zeptat, snad je tu někdo, kdo tuto stránku navštěvuje a má nějaké zkušenosti:

- Když se chci zaregistrovat (hlavní účel - stažení podpůrných materiálů do školy), tak po mně Primat chce úhradu 49 Kč/rok, za příslušná stahování, nabízí mi to platbu PayPalem, nebo vlastně čím, tak se chci zeptat, jakým způsobem je možné zaplatit - ještě nějak jinak?

Budu velmi rád, když mi někdo upřesní, jak to vlastně celé funguje, jedná se mi vlastně jen o stahování dokumentů do školy. Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Neslyšel jsem o těchto stránkách. Pokud chtějí 50 Kč za rok, tak v čem je problém? Na druhou stranu 50 za rok je asi jen nějaký paušál. Z toho by nic nevydělali. Tedy tam bude nejspíše ještě jiná skrytá platba za služby. PayPal.com si založit také není problém - navíc bych to i doporučil pro některé webové platby. Počítejte k těm 50 Kč ještě manipulační poplatek. Ten možná bude větší. Oni skrývají kam ty peníze jdou. Proto ten PayPal.

x®
hodnocení

0x

Za registraci se snad neplatí, alespoň dříve se neplatilo. Za stažení nějakého materiálu se platí banány. Jak získat banány se dozvíš v jejich uživatelské příručce.

Jinak materiály nejsou příliš kvalitní, alespoň ty, které jsem stahoval. Zprvu se za stažení neplatilo, pak zavedli tu platbu banány.

iz*
hodnocení

0x

Jak seriózní asi bude web,

který žákům a studentům pomáhá podvádět?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]