Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, předesílám, nemám vůbec žádné zkušenosti se stránkou Primat.cz, proto se chci zeptat, snad je tu někdo, kdo tuto stránku navštěvuje a má nějaké zkušenosti:
- Když se chci zaregistrovat (hlavní účel - stažení podpůrných materiálů do školy), tak po mně Primat chce úhradu 49 Kč/rok, za příslušná stahování, nabízí mi to platbu PayPalem, nebo vlastně čím, tak se chci zeptat, jakým způsobem je možné zaplatit - ještě nějak jinak?
Budu velmi rád, když mi někdo upřesní, jak to vlastně celé funguje, jedná se mi vlastně jen o stahování dokumentů do školy. Děkuji moc.
Neslyšel jsem o těchto stránkách. Pokud chtějí 50 Kč za rok, tak v čem je problém? Na druhou stranu 50 za rok je asi jen nějaký paušál. Z toho by nic nevydělali. Tedy tam bude nejspíše ještě jiná skrytá platba za služby. PayPal.com si založit také není problém - navíc bych to i doporučil pro některé webové platby. Počítejte k těm 50 Kč ještě manipulační poplatek. Ten možná bude větší. Oni skrývají kam ty peníze jdou. Proto ten PayPal.
Za registraci se snad neplatí, alespoň dříve se neplatilo. Za stažení nějakého materiálu se platí banány. Jak získat banány se dozvíš v jejich uživatelské příručce.
Jinak materiály nejsou příliš kvalitní, alespoň ty, které jsem stahoval. Zprvu se za stažení neplatilo, pak zavedli tu platbu banány.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.