Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, jestli někdo neznáte nějakou ověřenou stránku s rozborama děl k maturitě.
?
ahoj,
já loni maturovala a vyplatilo se mi, že jsem si rozbory nějaké knihy našla asi tak z 5 zdrojů a dávala to dohromady. Já vím, je to zdlouhavé ale vyplatilo se. Na každé nějaké te stránce jsou nějaké ty chyby. Ale když si najdeš více zdrojů a porovnáš, tak budeš mít větší jistotu že neuděláš chybu. Taky je dobré, že jsme se třeba domluvily 4 děvčata a dělala jsme rozbory spolu. A pak jsme poprosili naši češtinářku, zda to co jsme zpracovaly souhlasí.
např.
ahoj nedávno jsem hledala sama k maturitě tyhle věci a kamarádka mi doporučila tuhle stánku
odmaturuj.cz/... je to krásně všechno vysvětlený nic už okolo nemusíš hledat je to prostě skvělá stránka ,ale doporučuji si taky aspoň část té knihy přečíst
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.