Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr střední školy

Od: horal* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, jsem v osmé třídě na zš, sice mám ještě čas, ale už přemýšlím o střední, vždycky jsem chěl jít na obchodní akademii anebo na průmyslovku, ale mám strach z matematiky :D :/ Nikdy jsem neměl z matiky hůř jak za 2, ale stejně mám strach, že bych měl problém, matika mi trvá déle, než ji pochopím. A tak nevím, jestli se mám pro to rozhodnout nebo ne. A toto pol. jsem měl jednu 3 z přírodopisu, fyzika skoro 1 :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamaran*
hodnocení

2x

Hele, před rokem a půl jsem se rozhodoval a zvolil jsem průmku - myslím, že jsem neudělal chybu. Matiku budeš mít všude víceméně podobnou a nemusíš se bát, já taky žádnej talent nejsem a všechno mi dlouho trvá :) Jsem ve druháku a v pololetí jsem měl 3 jedničky (3 další utekly o chlup), 5 dvojek a 6 trojek. A to se ani moc neučím. Podle mě se dostaneš, pokud nebude těch trojek hodně :)

horal*
hodnocení

Moc děkuji za odpověd´, 2. pol. jsem začal celkem dobře, tak doufám, že na konci to žádná 3 nebude :D

jamaran*

Já měl za celou osmičku a devítku vyznamenání :D Já jsem na elektroprůmce a musím ti říct, že když ti nějaká látka učiva nepůjde, tak to neházej za hlavu, protože ono se ti to za měsíc nebo za rok třeba zase vrátí a nabalí se ti to k něčemu dalšímu (u mě to byla matika, fyzika, elektrotechnika). Lepší je, když něčemu nerozumíš, se to doučit, třeba s učitelem, nebo s kamarádem, který tomu rozumí. Ale zatím jsem nenarazil na předmět, se kterým by mi kámoš nepomohl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]