Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední školy herecký nástavby

Od: veverkahouhas odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
žádám o radu. Už se z toho hledání nástavby zblázním. Jsem na mateřský a chci si při ní udělat maturitu. Věnuji se herectví a proto hledám hereckou či divadelní školu kterou mohu s dvouletým dítětem dělat. Mám výuční list a aby zas nebyla drahá jelikož si to s manželem nemůžeme dovolit.
Mockrát děkuji všem. Pište klidnější i na mail veronikahouhova@email.cz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že Vy hledáte dálkové studium SŠ, které bude zakončeno maturitou. A nástavba maturitu už vyžaduje (nebo tomu tak bylo). A v oboru herectví to bude zřejmě problém - Vyšší odborné školy herecké přijímají hotové maturanty (a jestli i dálkově=?). No, možná budu opraven, ale asi to tak bude. Zdravím!

doplněno 26.02.16 16:40:

Hereckou kariéru můžete rozjet ihned a bez maturity. Talentu Vás nikde nenaučí a tu maturitu si skutečně můžete dodělat jinde. Ovšem, pokud se kariéra rozjede a půjdete z role do role, tak už na maturitu nebude čas. Dejte potom vědět, jak se o Vás ve světě divadla a filmu perou.

veverkahouhova
hodnocení

Nehledám dálkové studium sš, na Ježkově konzervatoři s výučním listem berou i dospělý, ale je to pouze denní a Já kvůli malýmu nemůžu denní a nechci na nějakou nehereckou to bych mohla rovnou dělat kombinovaný studium na škole kde jsem se vyučil a a pak jít na DAMU nebo Michael, nebo Ježkovu vyšší konzervatoř.
Ale zřejmně ani manželů v kamarád producent a herec Václav Glazar neporadí poradil Ježka, ale nezbude mi nic jiného než na hotelový škole v Bráníku kam jsem chodila si v oboru podnikání dodělat maturitu a pak jít na vejšku a rozjet hereckou kariéru, beztak bude náš syn z nadaný rodiny manžel hraje na klavír skoro by mohl být mistr a maluje. No jinak když budete vědět dík za radu.

iz*
hodnocení

0x

Existují i nástavby na učební obory, pro které není potřebná maturita, stačí výuční list.

Ale obávám se, že herectví mezi nimi nenajdete. V oboru herectví znám jenom vyšší SŠ,

kde je k přijetí potřebná maturita.

Trváte-li na herectví, mohla byste se poohlédnout po středních školách a začít od začátku (celé 4 roky),

mohla byste zkusit požádat o individuální úpravu.

Dálkové studium herectví si dost dobře neumím představit – pouze teoretické předměty.

veverkahouhova
hodnocení

Děkuji za odpověď, ale jak jsem řekla musely by udělat výjimku v úpravě denní na mateřský nemůžu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]