Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká škola a finance

Od: nikola2829 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Ráda bych nastoupila na vš, ovšem je hodně vzdálená od místa, kde bydlím. Chtěla bych se osamostatnit a najít si tam s přítelem byt. Na koleje opravdu nechci, byla jsem na internátě, odkud jsem musela odejít, proto chci svůj byt. Problém je v tom, že nevím, zda mám jít na prezenční studium nebo kombinované. Potřebuji zvládnout finance na byt a stravu. Přítel studuje, proto nemá moc peněz, já sice nějaké menší mám a ještě po škole chci pracovat, abych se mohla odstěhovat, ale i tak si musim najít práci nebo brigádu během školy. Prezenční by bylo asi lepší, jelikož bych měla bližší informace o výuce. Jen se opravdu bojím, že bych nezvládla s přítelem finance. Proto se chci zeptat, zda je reálné, abych studovala prezenční studium, měla brigádu a v tom případě zvládla finance. Vůbec nevím, jak to chodí na vš, zda se denně zkouší nebo je mnoho hodin a jak je to náročné. Proto se ptám, zda tu není někdo, kdo by mi ohledne toho poradil. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasube*
hodnocení

0x

Pracujte a studujte dálkově.

danys*
hodnocení

0x

Výborně, že jste napsala právě do této poradny a že zcela vyjímečně ještě nespím!

Mé karty mi říkají, že vše bude ze začátku velmi velmi složité, vaše situace bude velice komplikovaná. tyto komplikace bude potřeba řešit a dost vás to bude vyčerpávat.

Zda a jakým způsobem všechno zvládnete vám sdělím, pokud mi pošlete 1000Kč a já se podívám do své křišťálové koule, která je chytřejší než všichni radci zde na poradně a nikdy nelže!

fjuru
hodnocení

0x

Každá škola to má jinak. Někde si můžete navolit rozvrh skoro jak se vám zlíbí, jinde dostanete pevný rozvrh roztahaný po celém týdnu a s brigádou si ani neškrtnete.

dam®
hodnocení

0x

To, že Danys nedal čárku mezi slova, žádný problém, tak se moc nesek v jeho věštbě, bez skrupulí vám dvěma s úctu zdělím, studoval jsem, pracoval jsem brigádně, tatínek mi libovolně nechával kapesné jenž jsem si vydělal a bylo mě dovoleno neodvádět desátek, ale i tak to bylo věčně.: "Tati můžeš mi trošku pomoct?. U promoce jsme běčeli oba dva, on, že jsem to dokázal a já měl radost z táty. Maminka jen tak koukala a přemýšlela komu dřív podat kapesník, prostě maminka. Jen chci naznačit, pokud chceš, tak dokážeš, školu děláš pro sebe a pokud ji opravdu chceš, tak jdi natvrdo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]