Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup na jinou střední školu

Od: ondra* odpovědí: 2 změna:

Ahoj v září jsem začal studovat prvním rokem na Sportovním gymnáziu v Plzni a školu zvládám v pohodě v pololetí jsem měl 5trojek ale v mé tréninkové skupině trénují téměř sám a jen se třemi sprinterkami a já jsem vytrvalec(dělám atletiku¨;) a ve všech oddílech SG nejsou vytrvalci a když tak starší nebo moc mladí se kterými se nemohu porovnávat a jelikož chci abych sport dělal a bavil mě tak si ho nechci znechutit což se někdy i mé trenérce daří...jinak v mé skupině kam jezdím v pátek na tréninky je to super jsou to všichni super lidi...tak jsem přemýšlel o přestupu na Gymnázium v Domažlicích ale mají plno ale prý mají plno v prváku a do šestiletého bych musel už mít 3rok anglinu a tu se učím teprv první rok tet ale pokud se uvolní místo berou mě jako prvního!Na Obchodce v informatice v ekonomice v oboru mají také plno tam by byla nejspíš asi taky šance když někdo odejde nebo až do nového roku...a pak Technické lyceum u mě doma v H.Týně ale to je méně preštižní škola ve třídě jej jich 11 a prý by se mělo rušit to by bylo lepší ale pak by mě mohlo mrzet kdyby přišla zpráva z gymplu že mají místo... myslýtě že mám počkat do konce roku a pak něco řešit nebo doufat že tet nekdo odpadne nebo jít na lyceum,které se bude možná rušit?Díky moc za odpovědi...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

magistratary*
hodnocení

0x

Prosím Tě, tak vydrž, nebo si zjisti na Krajském úřadě, jak to bude s Lyceem ...

ondra*
hodnocení

jo ja jsem docela bojovník z vytrvalosti to znám že musím někdy jít přes křeč takže do konce roku určo vydržím třebas ale déle jak rok tam nebudu jsme říkali s tatkou že běham tam sám nemusím to můžu tady a tady navíc parta nechci nemít výkony protože si myslím že letos bych mohl běhat dobře ale škola mi taky není lhostejná chci něco být.. nejlépe sportovní novinář třebas tady na okrese ... nu táta se může na lyceu zeptat nebo já tet taky jelikož mám jarní prázdniny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]