Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papuchalk po slovensky - PixWords

Od: admin® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
začal jsem se slovenským PixWords a dosud jsem si myslel, že slovensky obstojně umím nebo spíše rozumím. Ovšem ouha... mám obrovské mezery.

Máte někdo tušení jak se řekne slovensky PAPUCHALK?

Jsou to 2 slova a možná písmena jsou v obrázku.

díky

Papuchalk po slovensky - PixWords

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemám problém se slovenštinou a s mnohými nářečími...
Mám problém s výrazem papuchalk...
Absolutně netuším, co to je.

hodnocení

tak už to mám, to byste nedali... "SLEPÁ ULIČKA"

pixwords.sk/...

Papuchalk po slovensky - PixWords #2

tak slepou uličku bych tedy fakt nedala :) papuchalk je alka nebo mníšik, zvažovala jsem taky výraz morský papagáj a snažila se najít jiné odvozeniny... ale k tomuhle bych se teda nedobrala :)

hodnocení

myslím, že jednak to překládají strojově a jednak se jim občas pořádně promíchají obrázky. V další aktualizaci už to může být alka bielobradá... uvidíme, tedy spíš ostatní. Zatím bych to označil za chybu.

Ale jinak je to výstižné: slepá ulička *smich*

ben®

Dobrý den, to není chyba, ale těžká otázka ekologická. Populace alky je na severu dost zdecimovaná a ta její záchrana je tou slepou uličkou . Zdravím!

elo
hodnocení

0x

Dobry den

Papuchalk sa vola po slovensky Alka bielobrada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]