Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem zoufalá, pomozte!

Od: nikinkaaaa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, má někdo zkušenosti se "Střední škola Podnikatelská akademie a základní škola, s.r.o." měla bych o ní zájem, ale nevím o ní skoro nic, jen to, co mají na stránkách a tam toho moc není. Předem moc děkuji za odpovědi. PS.: Jsem zoufalá. Děkuji*modla*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kabod*
hodnocení

1x

Svého času jsme nalítli na VOŠ placenou,uroven jen při nástupu byla uděsná,že jsme oželili 24 tisíc,roční platbu,jen aby potomek zmizel odtud...Zkuste pátrat,jak dlouho funguje,kolik je školné,jaké zkušenosti...

iz*
hodnocení

0x

Nikinko, nechápu tvé "zoufalství"...

Naše pravidla sis přečetla? Proč je porušuješ? Proč vkládáš novou otázku na stejné téma?

Na webu uvedené školy jsi hledala stejně pečlivě? Proč se zajímáš o soukromou školu?

___

Rodiče jsou povinni tě živit, dokud se budeš připravovat na budoucí povolání, ale nejsou povinni ti hradit školné na soukromé škole. Bojíš se, že bys nezvládla veřejnou školu?

___

Tady najdeš e-maily ředitele školy, výchovné poradkyně a učitelů, můžeš se zeptat na vše, co tě zajímá.

Pokud tě zajímá můj názor, já bych dala přednost škole, která nabízí "průhlednější"informace, a která na svém webu uvádí všechny povinné informace...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]