Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestala jsem s ní kamarádit a ona se mi už r

Od: vysocinka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, přestala jsem kamarádit s dvěmi holkama. Ony se mi za to mstí a já vůbec nevím proč? přebírají mi všechny kamarádky, které si najdu. Už mě kvůli nim nesnáší celá třída. Nedávno na veřejném chatu naší třídy napsaly, že jsem je fackovala, což vůbec není pravda, ale všichni jim to věří co mám dělat? Jak se s tím mám poprat? *plac**zed**nevi*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

4x

Oni se dají kamarádi přebrat? Nebudou to spíš nějací virtuální pumprdlíci, kteří se sbírají jako trofeje?

Možná by třídě prospěla přednáška na téma kyberšikana a každý by si zkusil připustit, čím k ní sám přispívá. Myslím si, že na některých školách je tato problematika naprosto opomíjena.

vysocinka*
hodnocení

:)Děkuji moc za odpovědi :) Celkem mi to pomohlo

asd1

jj, jak se dá přebrat kamarád?

Můžeš je zfackovat ať to pravda je.

hodnocení

2x

Zdravím. A jak se chováš Ty k ostatním? Opravdové kamarádky by se k Tobě neotočily zády a nepřestaly se s Tebou kamarádit. Asi si vybíráš špatně. Proti pomluvám nenaděláš nic. Buď nad věcí, jen Ty víš jak se k ostatním chováš a zda je z Tvé strany vše v pořádku. Možná ale jen hledáš důvody tam kde nejsou...Třeba by pomohlo změnit svůj přístup k druhým..?

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, patrně si hledáte ty kamarádky pouze ve třídě - najděte si je někde mimo třídu a ty "potvory" o nich nebudou vědět. A dělejte rozdíl mezi kamarádkou a spolužačkou. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]