Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám dvě trojky na pololetní vysvědčení

Od: denyelan odpovědí: 5 změna:

Krásný den všem :)

Blíží se pololetní vysvědčení, já jsem v 9. třídě a už mám vybranou střední školu - Střední pedagogickou školu v Litomyšli. Studovala tam i moje mamka. Jenže mě vychází dvě trojky - z matiky a z chemie. Tyhle předměty mi nikdy nešly, navíc mám dyskalkulii *zed*Dozvěděla jsem se ale, že lidem s poruchami matematiky tam dávají více času, což by pro mě bylo dobré :)Mamka mi ale dost ostře řekla, že se neučím, že mě tam s trojkami nevezmou *plac*Jenže je to moje vysněná škola a já se na ní chci dostat *plac*Prosím, je nějaká šance, že mě s trojkami vezmou? Děkuji moc za odpovědi, budu vděčná za každou a moc mi tím pomůžete *srdce* *ua*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marfusa*
hodnocení

1x

Trojky mi nikdy nevadily. Trojka znamená dobře. Když umíte dobře, je to dobré. Na školu se určitě snažte dostat.

hodnocení

0x
A chceš na tu školu upřímně jít, nebo si to usmyslela mamka? Připadámi to na klasický scénář - mladej musí být taky doktor, jako já...
denyelan
hodnocení

No právě že chci :( toužím se tam dostat už od 8. třídy, ta škola je nádherná a dost se tam naučím :( a mám průměr pravděpodobně asi 1.5 - 1.6 nebo tak nějak :)

denyelan
hodnocení

Tak nakonec mám průměr 1.2 :) mám šanci?

majsterjoe*

Když dáš přijímací zkoušky tak určitě.

Otázka pak bude následovat, jestli se tam vůbec udržíš. Ale věřím že to půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]