Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vrtá mě hlavou taková situace, kterou právě prochází má kamarádka (18 let) na Gymnáziu.
Její matka se rozhodla být její úhlavní nepřítel, a jít do školy s tím, že oznámí třídnímu učiteli, že by ji měl již omluvené hodiny nechat změnit na neomluvené, kvůli tomu, že její dceři poslední dny opravdu nebylo dobře, ale neřekla jí že nešla do školy. K tomu je její matka ředitelka na jisté škole, tak má obavy o to, že použije svůj vliv. Osobně mi to příjde jako blbost. Co si o tom myslíte?
Vincente, připadáš mi jak Sančo Panza, znalé žádám o prominutí zjednodušeného projevu, její maminka se rozhodla pro radikální řešení s cílem jenž by dceru vrátilo zpět k standartním jednáním života, určitě nešlo o jen tak vybulení pár hodin školy. Jsi-li strůjcem těchto neshod, tak se zachovej dospěle a pomož své přítelkyni úspěšně absolvovat školu i "dokopáním" k absolutoriu.
18 není dokonalost, 18 je už závazek, 18 je nádhera pro kterou v pozdějším věku zamáčnech vlastní slzu a taky tě můžou zavřít pro blbost.
Poznámka o ředitelování její maminky zavání vydíráním.
Jak jsem se zmiňoval, je to pouze kamarádka. Její maminka má problém rozeznat rýmu od chřipky. Tudíž by poslala holku se 39 stupni a odělanými hlasivkami do školy, aby mohla v nejlepší situaci ještě nakazit další spolužáky. Její dosavadní počet zameškaných hodin se pohybuje kolem 40, což mi nepříjde za pololetí jako nějaký extrém. Tak se má situace.
Rozhodně jsem rád za poznámku o vydíráním. Nemůže to přeci fungovat tak, že ředitel jiné školy je schopen manipulovat s učiteli školy jiné.
Pokud je někdo flink a každým prdem zůstane doma tak by to bylo na místě až bude zaměstnaná tak taky nebude moci být doma kdy si vzpomena a tak zvykat si na tohle je velice nebezpečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.