Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Všechna témata elektromagnetismu

Od: paul* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, byli byste tak hodní a vypsali mi všechna témata elektromagnetismu na ZŠ? Já jsem přišel jenom na elektromotor, transformátor, elektromagnet, elektromagnetická indukce, rozvodná el, síť a mag. pole cívky s proudem. NEvíte jeslti je ještě něco? Děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radarbrdy*
hodnocení

0x

To je problém českého školství, že se snaží "nalít" studentům max. informací z různých oborů. Nedivím se žákům, že se v té "záplavě" ztrácí a není jim přesně jasné, co všechno se po nich chce. Od toho byly vymyšleny osnovy, aby všichni v celé zemi věděli, že pokud chtějí za 1, tak se mají učit Němcovou a Fučíka. Rozumný učitel by měl deklarovat písemně všechny věci, které jsou pro daný předmět "životní" minimum. Tak to bude jasné žákům i rodičům. Navíc rodiče potom budou mít šanci žákovi pomoct doma...

PS. od toho vznikly legendy jako "nalejvárna", musíme "šprtat" a "biflovat".

figurek*
hodnocení

0x

indukční sporák, elektrická brzda, elektrický bzučák a siréna, mikrofon a reproduktor atd. Si myslím, že témat by se našlo dalších dvacet.

jabraka*
hodnocení

0x

El.mag.záření je dnes podkladem spojové techniky mnoha řádů.Využití elektromagnetů je v mnoha technických zařízeních.Stačí použít wikipedii.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]