Nejste přihlášen/a.
Ahoj, byli byste tak hodní a vypsali mi všechna témata elektromagnetismu na ZŠ? Já jsem přišel jenom na elektromotor, transformátor, elektromagnet, elektromagnetická indukce, rozvodná el, síť a mag. pole cívky s proudem. NEvíte jeslti je ještě něco? Děkuju
To je problém českého školství, že se snaží "nalít" studentům max. informací z různých oborů. Nedivím se žákům, že se v té "záplavě" ztrácí a není jim přesně jasné, co všechno se po nich chce. Od toho byly vymyšleny osnovy, aby všichni v celé zemi věděli, že pokud chtějí za 1, tak se mají učit Němcovou a Fučíka. Rozumný učitel by měl deklarovat písemně všechny věci, které jsou pro daný předmět "životní" minimum. Tak to bude jasné žákům i rodičům. Navíc rodiče potom budou mít šanci žákovi pomoct doma...
PS. od toho vznikly legendy jako "nalejvárna", musíme "šprtat" a "biflovat".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.