Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola a talent

Od: kriiistyna odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, právě chodím do deváté třídy.Vždycky jsem si myslela ,že jsem studijní typ ,ale pomalu se přikláním spíše k tomu , že ani tak ne(nevadí mi se něco ucit , ale nejsem ten typ člověka,kterého by to vyložené bavilo).Plánují jít na gymnázium.Ovšem dále netuším co potom.Nevim zda mi budete schopni poradit,ale ráda bych našla svůj talent,věřím v něj.Od příštího roku by jsem chtěla zkusit chodit na umělecký kroužek , jenže nevím na jaký, máte nějaké typy? A nevěděli by jste o nějaké střední ,jež by mi mohla vyhovať, teď nemám na myslí gymnázia ,? Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud Vám jde škola a tzv. máte na gymnázium, tak tam jděte. Získáte další čas pro své rozhodnutí a rozvoj dosud skrytého talentu. Jenže, je tam nějaký talent, když se zatím neprojevil? Přeci musíte poznat, co Vás baví a co Vám jde. To se nic neprojevuje např. v oblasti výtvarné, hudební, pohybové nebo literární? Třeba bude lepší zaměřit se na to studium a talent nechat dřímat - a on jednou propukne. Zdravím!

doplněno 15.01.16 13:45:

kriiistyna - zdá se, že máte více zájmů, ale žádný trvalý nebo výrazný. Možná tomu opravdu dejte čas (tím studiem na gymnáziu) nebo se smiřte s tím, že jednou budete dělat něco jiného a Váš talent se projeví v nějakém koníčku nebo mimopracovní zálibě.

A nikde není psáno, že musíte celý život dělat stejnou práci, tak uvidíte.

kriiistyna

Dobrý den , děkuji za názor.No literárně nevím , baví mě psát různé příběhy , spíše pohádky a učitelka n angličtina mi napsala , že mi celkem asi jdou.A dále například v hudbě nevím , v rodině není nikdo nějaký hudebník , takže mi asi těžko poví jestli mám talent na zpěv.Zpěv je asi má nejoblíbenější činnost , zpívám si pořád , ale nikam nechodím.Také mě jednu dobu moc bavilo krestit domy , prostory - bytové a tak dále.

rocco*
hodnocení

0x

Svačinář/svačinářka...*haha**haha**haha**haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]