Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VFU - přijímačky FVHE

Od: dixie* odpovědí: 3 změna:

Hezký den,
chci si dát přihlášku na VFU do Brna, FVHE: obor Veterinární hygiena a ekologie a Bezpečnost a kvalita potravin a prosím o radu. Chápu to správně, že na ten bakalářský obor se nedělají přijímací zkoušky? Už jsem tu prošla několik témat, ale pořád jsem z toho zmatená.
Průměr známek ze 4 let na gymplu mám 1,66.
Studujete někdo na této škole?
Budu vděčná za každou zkušenost a radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fej
hodnocení

0x

Zdravím, na obor Bezpečnost a kvalita potravin jsem se hlásila taky, r. 2014 :) Za mě to bylo tak, že se jenom vyplnila e-přihláška, známky se zadávaly tam (jde o 2. pololetí prvák, druhák, třeťák SŠ, 1. pololetí čtvrťák), vytiskla a odeslala poštou, na jaře přišel dopis, že mě zařadili do přijímaček, pak se musela odeslat potvrzená kopie maturitního vysvědčení a nakonec přišlo rozhodnutí. Možná už je to jinak :-/ doporučuji: fvhe.vfu.cz/... :) Jinak klidně zavolejte na studijní, tam jsou zvyklí ;) Kamarádka studuje Veterinární hygienu a ekologii a je to těžký, hlavně anatomie. Prostě ten obor je ze začátku skoro stejný jako Veterinární lékařství, co je jedna z nejtěžších škol. Ale snad jsem vás neodradila - hodně štěstí :)

dixie*
hodnocení

Děkuji moc za Váš názor a za "návod":) ohledně přihlášky, jsem ráda, že to chápu správně :).

Na to, že je Veterinární hygiena náročná, mě upozorňuje hodně lidí, určitě si chci dát přihlášku primárně na Všeobecné lékařství na MU, tak teď popravdě nevím, co je horší a náročnější *nevi*:).

fej

Nemáte zač, ráda jsem aspoň trochu poradila :) Máte ambiciozní plány, fandím Vám ;) Osobně bych řekla, že je veterina obtížnější, medici prominou :)) Zvířata jsou anatomicky každé jiné - pták, želva a kůň toho moc společného nemají a musíte znát všechna + jejich nemoci. Medicína je zase člověk na milion způsobů (ale taková histologie, anatomie atd. taky není žádná legrace). Každopádně se při studiu ani jednoho nudit nebudete :-D Přeji mnoho úspěchů ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]