Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dalkove studium

Od: michalsparta odpovědí: 2 změna:

ahoj, chtel jsem se zeptat jestli nevite o nejakych dalkovych skolach v praze nebo ve stredoceskem kraji, ktere jsou jen na dva roky? co jsem koukal, nase jsem jen jednu, nebo vzdy byly skoly na dva roky pouze nastavbove ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

0x

Dálková střední s maturitou? Myslíš tak, že jsi vyučený a chceš si dodělat maturu? Taková je na 2 roky při denním studiu, při dálkovém je na 3 roky.

Dnes už není nutné do školy chodit, stačí to nahradit praxí a přihlásit se k maturitě, musí to schválit ředitel SŠ, většinou požadují za takové "studium" vysokou platbu.

michalsparta
hodnocení

ne, chci vyucni list (dalkove) na 2 roky, nasel jsem jen ale jednu skolu co to provozuje, jinak jsem nachazel prave tu dvouletou nastavbu, coz jsem psal v prispevku.. takze npř. 4 roky budu delat nekde v hotelu a pak jen udelam maturitu?*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]