Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Referát o bývalém sportovci

Od: kapi odpovědí: 10 změna:

Do angličtiny mám napsat slohovku o sportovci,který ukončil kariéru(nebo zemřel) a je slavný.Porotže nejsem fanoušek sportu,nevím koho vybrat(nikoho neznám).

Máte nějaké tipy? ..Kohokoli,jen potřebuju jedničku.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Emil Zátopek. Je to bývalý sportovec a už umřel. Splňuje tedy všechna vaše zadání.

kapi
hodnocení

Děkuju moc

lucie*
hodnocení

2x

Náš rodák...Emil Zátopek.

doplněno 10.01.16 22:17:

...z českých třeba ještě Věra Čáslavská,Dana Zátopková(oštěpařka a manželka Emila) a ze zahraničí Alexander Vinokurov, cyklista a šéf stáje Astana...je jich spousta.

kapi
hodnocení

Děkuju moc :)

kapi
hodnocení

To j mi jasné,že je jich spousta,ale žádné neznám :D

buss
hodnocení

0x

Dá se zadat jaký sportovec u nás něco dosáhl, nejspíše na OH, aby to stálo za to, těch je dosti. Třeba něco spešl, kdo není tak znám, aby to vyniklo, že se vyznáš. Tabulky jsou dosupné. Já jednoho znal, Dadák, Jiří.

jezevec*
hodnocení

0x

Ayrton Senna- Výjimečná osobnost.

pohanka*
hodnocení

0x

Hana Mašková, krasobruslařka, zemřela ve věku 22 let při autonehodě.

doplněno 11.01.16 08:44:

Hanč a Vrbata - zemřeli v r.1913. Lyžař Bohumil Hanč na vyčerpání a umrznutí při závodě na 50 km a jeho přítel poté při jeho záchraně.

doplněno 11.01.16 12:28:

Jan Železný, Ondřej Nepela, Oto Zaremba

mp*
hodnocení

0x

George Best

plechacek*
hodnocení

0x

Dominik Hašek, o tom by jsi mohl najít dostatek informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]