Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domluva s ředitelkou nedopadla

Od: jjes odpovědí: 2 změna:

Ještě před začátkem školního roku jsem si domluvil s ředitelkou jedné školy, že bych před pololetím absolvoval rozdílové zkoušky a v případě úspěchu by mi byly uznány předchozí tři roky na státní škole a tudíž bych pak mohl odmaturovat.
Problémem je, že se mi přestala ozývat. Skoro dva týdny ani řádek, ani mi nezvedá telefon.
Máte někdo návrh na jiné řešení? Nechci dělat celou školu znova! Nechápu, že je to tak těžký pro někoho, kdo musel z rodinných důvodů přerušit školu. Cestou dílčích kvalifikačních zkoušek to také nejde. K maturitním zkouškám by měli pustit každého, kdo by předtím složil test ze všeobecného přehledu a různých předmětů. Takhle člověk má všeobecný přehled, má znalosti, ale nemá šanci, musí to odsedět.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud by to šlo takhle tak můžeme zrušit školy. Jde o to jakým způsobem a na jak dlouho bylo studium přerušeno. A co se vrátit na školu ma které bylo studium započato.

jjes
hodnocení

Asi mou odpovědí je spektrum škola

Sice si zaplatím, ale za blbost se platí. Na té škole, kde jsem byl se řešilo domluvou, že bych stejně odešel a tak ředitelka popřála hodně zdaru. Tam šlo i o to, že školní poradce nedělal svou práci a moc mi nepomohl s problémem. To už ale je teď jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]