Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byl by tu někdo ochtný a přeložil by mi do Angličtiny několik vět?
My jsme bydleli v luxusním hotelu s nádherným výhledem. Chodili jsme plavat do vody, opalovali se na pláži a hráli společenské hry každý den.
Jednoho dne se ve vodě topil člověk a křičel o pomoc. Jediný můj otec skočil za ním a pomohl mu. Zachránil mu život. Nakonec všechno dopadlo dobře.
Výlet se mi velice líbil a jsem ráda, že dopadl se šťastným koncem.
Děkuji
We lived in a luxurious hotel with magical view. We were swimming in the lake and we were lying on the beach every day. It was very funny!
One day, I was lying on the beach when I heard the older man from the lake: ,,Help! I’m drowing!‘‘ Nobody jumped for him. Only my dad was jumped for him and helped him. He saved his life. It was a bit risky. My dad was bold.
Although this trip was a bit risky, in the end I must say I enjoyed it very much.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.