Nejste přihlášen/a.
Syn je letos v devítce, takže nás čeká nelehké rozhodování o jeho budoucnosti. Hledám informace o gymnáziu Jana Patočky v Jindřiššské ulici. Otevírají letos 3 třídy, ale ze dne otevřených dveří mám trochu smíšené pocity. Neznáte je někdo?
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
sss*
0x
Taky jsem tam byla a nevim! Mám taky dost takovej smíčenej pocit! Nevim, ale asi tam půjdu! Tak se tam možná sejdeme!
Trochu mě mrzí, že nevyučujou francouštinu, ale nevadí, zato maj u mě plus s plaváním! Dostupnoust je výborná! Ale dočetla jsem se od žáků, že tam maj dost krutou fyziku (to bude teror
! To že je malá, nevadí, alespoň tam (doufám) bude dobrá přátelská atmosféra! Tak kdyžtak mi napiš! Pa
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]