Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to špatně?

Od: prostekarma odpovědí: 17 změna:
Ahoj co říkáte v prvním pololetí 2 trojky a 7 čtverek? (8trida)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Hodně špatné,zaber !
prostekarma
hodnocení

Mýval sem hezké známky, mam šanci že sebe ukázat víc v 2> pololetí , bohužel i ted máme čas ale ne velkém ;(

adam*
hodnocení

3x
Těch ctyrek by mohlo být min
prostekarma
hodnocení

Vim ale čas nejde vrátit zpet
adam*
Proto se začnete snažit ať je druhé pololetí lepší. Držím palce :)

daniel*
hodnocení

2x

Většinou to právě takovýto "průměrní a podprůměrní" dotáhnou v životě nejdál, není důležité co dokážeš ve škole ale co dokážeš v životě..

adam*
hodnocení

1x
Ovšem záleží co chcete aby z vás do budoucna bylo. :)

adam*
hodnocení

1x
Opravdu byste měl zabrat toto vysvědčení se již píše na Sš!
prostekarma
hodnocení

Já vim ale beru totak ze máme ještě 2 pololetí
Predsebou

"Mýval"? Skutečně jste je pravidelně myl?

prostekarma
06.01.16 21:51
hodnocení

Ano"

adam*
hodnocení

0x
Ano v 2. pol se jisté zlepšite ale i první pol. Se píše na Sš

gabriela*
hodnocení

0x
Mel by si sakra hodně zabrat 7 čtvrtek je sakra dost na 8-mou třídu. Mel bys začít něco dělat jinak to v životě moc daleko, asi nedotahnes s takovyma znamkama!

itis30*
hodnocení

0x

Hele jsem stará jako ty a mám 4 trojky

moravan*
hodnocení

0x

No, záleží jestli jsi se učil, nebo ne. Pokud ano, je to špatné ale pokud jsi jen chodil do školy je tu velký prostor pro zlepšení.

tinushka9829
hodnocení

0x

Co říkáte na 2 trojky v 9. třídě? Chci jít na policejní akademii , tak doufám , že jim to moc nebude vadit :(( Jo a v 8. třídě jsme na matiku dostali blbého učitele , tak mi dal 4 z matiky ! ( celé třídě zhoršil známky ... a já sem se docela snažila a dokonce sem se i do matiky začala učit ) a to já sem byla 1-2kařka -,- takže mi to výzo hezky pos*al -_-

A v 1. pololetí 8. jsem měla 1 trojku ... myslíte , že mě kvůli průměru nevemou? říká se že je naše škola až nadprůměrně težká , takže kdybych chodila na nějaké jiné nejmenované školy v našem okrese , tak bych mohla mít samý jedničky :/

díky za odpověd !

prostekarma
hodnocení

Mezi náma :) budeme radí ze máme alespoň tyhle známky mas také před sebou 2 pololetí můžeš ze sebe ukázat učitelům ze na to mas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]