Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studium v Anglii?

Od: maryse* odpovědí: 4 změna:

Ahojte, po maturitě bych ráda jela do Anglie studovat. Může mi někdo poradit na jakou školu? Město? Jestli je nějaká škola pro studenty-cizince, kteří neumí komunikativní angličtinu? Nejlépe vysoká škola. Existuje vůbec něco? Prosím budu ráda za každou pomoc, uvítám i různé internetové stránky. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

2x

Doporučuju školu života. I zadarmo se může člověk naučit. Na druhou stranu se dá i vyhodit hromadu peněz a nenaučit se nic.

panbezbot*
hodnocení

0x

Ahoj, taky se tam po maturitě chystám, já tam chci na rok a sem pak na jazykovou někam. Já mám kontakty na Manchester kde je to prej super a hledají všude, sklady,restaurace... Vysoké školy v Anglii jsou dost drahé zvlášť když neumíš skoro vůbec angličtinu.

maryse*
hodnocení

A nějaká odborná škola pro studenty, kteří potřebují zdokonalit angličtinu? Nemyslí ale jazykové kurzy.

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud neumíš anglicky pořádně, nejdřív se to nauč a až pak jdi v tom jazyku studovat. Studovat vysokou je záhul normálně, jak bys to dělala, kdybys měla přečíst ze dne na den sto stran textu a nerozuměla bys každému pátému slovu?

doplněno 25.11.12 18:33:

Učitel odborného předmětu vám těžko vysvětlovat cokoli odborného slovy jako pro dítě ze třetí třídy... Jak byste psala testy, když by ani nechápal, co chcete říct? Nejdřív jedno, pak druhé... Klidně i jazykovka v cizině. Např. je časté, že slečny s ambicí, jako máte vy, jedou do VB na rok dělat au-pair, při tom ve svém volnu chodí na jazykový kurz a pak uvažují o studiu/práci. Ale co si budeme povídat, studim obvykle vzdají dříve, než začnou, je to drahé.

Vy si snad umíte představit tady v čechách vysokou, kde by lidé neuměli česky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]