Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci být herečkou? Co ted

Od: saras* odpovědí: 3 změna:

Ahoj jsem Sára.Chtěla bych jít na střední hereckou školu v Praze, je mi 13 a jsem v 7 třídě.Už od mala chci být herečkou,

Viděla jsem budoucnost že budu v Kalifornii.Máme v rodině věštce a vydíme budoucnost, tak nevim ale nikdy mi to zatím nelhalo.Mám k tomu vlohy jak pohybové, hudební, výtvarné a podobně.Když jsem to říkala mezi holkama ve třídě, říkaly že je to skvělý nápad *srdce*.Já jsem takový ten klaun třídy, a populární na škole každý se semnou baví.Mám tetu herečku, ale né moc slavnou.Kamaráda herce co se tam dostal se čtyřkama *frajer*.Chodím na dramatický kroužek již 3 rokem.Nechci se vychloubat, většinou mám hlavní role, které májí méně textu ale je nejzajímavější.Znám tam Aleše,Nikolu,Karolínu,Elišku,Vendulu a Adélu.Nikdo mě tam nemá rád kromě Elišky, Nikoly, Veduly a Adély. Aleš protože rád ryje.A Karolína kvůli tomu že jsem lepší jak ona.Je strašně moc dětská*bum*.Ignorace je u ní těžká, měly jsme besídku s dramatickým kroužkem.Všichni dostali dárek kromě mě, to mě tak nevadilo.Potom mi přinesla dárek a dala mi krabičku od jejího tabletu*zed*.To je odponý až se vám ten člověk hnusný, nakonec jsem dostala dárek od učitele.Prosím napište mi komentář na to :).Jinak chci být herečkou, protože se mi líbí a prostě chci být tím jinak maskérkou herců.Pokud tu vystuduji natočím pár filmů a pojedu do USA. Děkuji vám jestli jste to dočetly do konce Rendy (Sára).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ahoj Sáro. Já Ti přeji, aby se Ti Tvůj sen splnil. Ale nemysli si, herectví je pěkná řehole. Ale pokud máš talent a budeš na sobě pracovat, třeba z Tebe jednou herečka opravdu bude. Celý život se budeš setkávat i s lidmi kteří Tě nebudou mít rádi. Závist, zášť, pomluvy atd. tomu se musíš učit čelit již nyní. Takže hlavu vzhůru a dokaž sobě i druhým, že na to máš a že jsi zkrátka lepší, než za jakou Tě druzí považují. I herci by v sobě měli mít patřičný díl pokory a hlavně tolerance k druhým. Mysli na to a užij si krásné Vánoce.

saras*
hodnocení

Děkuji mockrát:) taky si užij vánoce.Jinak toleruji každého jak se chová ke mě tak já k němu.Pracuju čtu různé knížky o herectví např:hraběnka, Charlie Chaplin atd. ptám se táty na různé otázky.Jinak děkuji.

hodnocení

0x

Přeji Ti to, ale je to opravdu těžká práce, nemysli, vyrostla jsem v umělecké rodině. Ale jestli se chceš na tu školu dostat, měla bys trochu přidat v českém jazyce, máš tam dost gramatických chyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]