Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřiměřené zkoušení

Od: jakell® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

včera jsem byl zkoušený z AJ, maturitní téma- Meals.

Jak je možné že spolužák tam byl minut- protože pak zvonilo, dostal - a já jsem tam byl 40 minut a mám 3-, protože jsem si prý hodně věcí přimýšlel. Ale tak Když máte připravené povídání na 10 minut a učitelka se vás zeptá např na Daily meals, a pak znovu, protože to chce rozvinout, i když jí popíšete do detailů svůj oběd,snídani a večeři. -_-

Poraďte mi prosím co s tím můžu udělat.

Jinak přeji všem pěkný pátek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

O tom jak a koho bude zkoušet rozhoduje učitel a nikoliv žák, rozsah a délka zkoušení není také nikde stanovena. Pokud je člověk na zkoušení připraven tak je mu jedno jak dlouho trvá a jak je náročné.

doplněno 18.12.15 09:40:

Můžeš pořádat ředitele školy o přezkoušení u jiného vyučujícího.

buss
hodnocení

0x

Nic, zde tě nikdo nezná, jak se učíš, jak jsi bystrý atd. Ostatně škola má zpracovaný klasifikační řád, kde se uvádí co znát na jakou známku, to jistě ovládáš. Určitě je ve školním řádku i postup při stížnosti. Vem si právníka...

asd1
hodnocení

0x

Buď za to rád - takhle se to naučíš. Teď ti vadí že tě dusí, ale u maturity díky tomu budeš v pohodě. A hlavně pak v praxi až budeš angličtinu potřebovat.

Navíc když tě "týrá" u tabule, tak se nemusíš učit doma. Ten tvůj kámoš má lepší známku bez práce, ale pokud se nebude šrotit mimo školu, tak se nic nenaučí. Takže ti učitelka vlastně šetří volný čas.

PS: rozvíjet můžeš třeba jak si ten oběd vaříš - v čem pečeš, jak kořeníš, co si k tomu dáš jako předkrm, zákusek - o tom můžeš povídat hodiny. Když nevíš jak se něco řekne tak se zeptáš učitelky, pokud možno anglicky popisem např. "Jak se řekne tomu žlutému co se kope na poli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]