Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám název knihy a autora. Knihu jsem četl ještě někdy "v pravěku" a možná to byla kniha povídková. Jediné, co si pamatuji, že "vtip" děje byl v tom, že nějaká postava měla kočku (kocoura), který byl reinkarnací hudebního skladateĺe Ference Liszta. Vím, že je to málo, ale třeba se najde znalec a poradí. Děkuji Vám a zdravím!
Zdravím, Bene, podle mne to je povídka od Roalda Dahla. Možná to bylo v povídkové knížce Milostné rošády, ale nejsem si jistá
Ano, povídka Edward přemožitel, sbírka povídek Roalda Dahla Jednadvacet polibků, vyšlo v Mladé frontě v edici Kapka v roce 1986 (mám před sebou a znovu si přečtu, díky za tip
Dobrý den, děkuji znalcům (úžasný výkon) - je to ono. Nyní jsem si to už našel a poslechl viz video. Kdo má zájem, tak si to může pustit a poslechnout. Ještě jednou děkuji a zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.