Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slovní uloha

Od: lenkalopatkova odpovědí: 11 změna:

adamek koupil 5 pytlu brambor. Platil třemi dvoustovkami. Pokladní mu vrátila 5kč. kolik stál jeden pytel brambor?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a co navrhujete Vy? Víte, kolik je 3x200-5? Počet pytlů je znám, tak pokračujte. Zdravím!

15.12.15 14:09
hodnocení

2x

119?

hodnocení

2x
Podle mne výsledek:
Lenka zřejmě bude nadále stejně nevědoucí, akorát opíše výsledek domácí úlohy...
No a? Smysl poradny je dávat odpovědi, ne učit ani vychovávat.
roman68*

jo to jsem tady taky už jednou řešil...byl jsem obviněn, že předkládám řešení na"zlatém podnose" :)

prodej

Jsou tací, kteří domácí úkoly prodávají. Tak proč rovnou odpověď neprodat. Ať se kšeft hejbe. Tržní hospodářství je něco jiného, než nějaká přiblblá morálka.

roman68*

a nejen to ! existují i pomocníci, kteří za vás udělají diplomku, seminárku...

takže si za peníze vlastně můžete koupit i titul...viz známý případ Plzeňských práv ...kolik asi našich "elit" poctivě vystudovalo Univerzity?

roman68*

ale bude přece vědět kolik stojí pytel brambor ! a to je velmi praktická informace

tajemnak*
3 dvoustovky je 600.
Vratila 5kc, takže 600-5 odpovídá ceně za všechny pytle.
Pytlů bylo 5, takže akorát podělis.

hukot
hodnocení

0x

Ten Adámek byl buď pěkná korba, nebo krám strašně předraženej. :D Ne, ale teď vážně výsledek je podle mne 119 Kč.

ctenar*

Tak nam prozradte, za kolik kupujete kilo brambor vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]