Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Technická mechanika

Od: vladimir* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Byl by někdo ochotný mi poradit s těmito příklady z technické mechaniky? Část jsem spočítal sám, ale s většinou němůžu hnout.

Děkuji moc za ochotu.

Technická mechanika
Technická mechanika #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman68*
hodnocení

0x

zdravím,

tyto příklady jsou dle mého na osobní placenou konsultaci. Pochybuji, že by tady někdo věnoval svoji energii na řešení těchto příkladů z Univerzity- jen tak pro dobrý pocit, že ti pomůže.

zkus třeba sever : www.naucim.cz

a třeba tam najdeš doučovatele, konsultanta

doplněno 16.12.15 09:27:

občas se nechám studenty ukecat a řešíme i těžší příklady z VŠ - ale to musí ke mně osobně přijít, přinést skripta a společně to nějak dáme dohromady.

roman68*
hodnocení

0x
ad železniční vůz:zkus řešit ze zákona zachování pohybové energie.0,5.m.v02 = (Fv + Fb) . směla by z toho vyjít dráha s do zastavení vagonu (pokud s bude delší než L narazí do zdi)doplněno 16.12.15 09:47: a čas bych tam dostal třeba přes newtonovy zákony pohybu-definici síly - z toho zrychlení (zpomalení) a pak s = 0,5 .a . t2v = v0 - a.t2 doplněno 16.12.15 09:48: šlo by to i přes hybnost a impuls síly...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]