Nejste přihlášen/a.
Já tedy nevím, co přesně je cílem, zda okótovat pouze drážku pro segerovku (pardon, pojistný kroužek) nebo to pojmout jako celek, ale krom předešlých rad bych se soustředil třeba na to, aby to mělo "štábní kulturu". Co třeba značky průměrů? Ta menší díra už nemá osu? Náběhy nebo alespoň sražení hran, radiusy, případně zápichy.
Potom, sice netuším, jak velký je ten průměr díry, skrz kterou bude procházet hřídel, ale z proporcí mi vychází, že ložisko bude drhnout vnitřním kroužkem o stěnu (čelo díry). Dál jsem nikdy neviděl předepsanou rovinnost u plochy vzniklé rotací. Jestli dobře čtu, potom míra čelo / čelo je předepsána 2,9 +0,2 - co je to za blbost? Neodpovídá to (pro 6307) ani pokud by tam bylo 29mm.
Jinak, ten kdo Vás nutí popisovat podle šablony, by Vám měl taky ukázat, jak se s ní zachází. Pod šablonu patří pravítko, aby Vám písmena nelítala nahoru a dolů. A strojařská kótovací šipka vypadá (alespoň v Evropě) jinak.
Sorry, že jsem se rozepsal, nemíním to zle, je to pro Vaše dobro.
no asi bych zakótoval průměr díry před drážkou, dle mého by tam měla bý "větší díra", aby vnější kroužek ložiska volně prošel (tolerance s vůlí-třeba 80G7)..a taky si nejsem jist drsností - tedy zda by neměla být označena i čelní plocha drážky (tam kam dosedá pojistný kroužek..
a drážka by měla mít také nějaká zaoblení (náběhy)...okótovat šipkou k hraně např . R 0,2 ..atp.
ale už je to 20 let , co jsem kreslil technické výkresy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.