Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji pomoc! Včera jsme ve škole psaly diktát a já napsala - bílých horách- a učitelka mi zaškrtla že po B má být Y kdo měl pravdu?Děkuji za rady
pokud se jedná o bílé (například zasněžené) hory, tak je po B - í, v tom případě máš samozřejmě pravdu ty a ne paní učitelka.
Já jednou přišla do školky pro děti a na nástěnce visela cedule: "Ve školce se vyskytli vši". Nevěřila jsem svým očím a hned jsem paní učitelku upozornila na chybu.
Dobrý den, paní učitelka je nepozorná, má nějaké starosti nebo je zamilovaná.
V tomto případě se "sekla" a musíte ji potrestat . Zdravím!
no pozor! a co býlí? plevel !
co když existují nějaké Býlí hory? tedy hory na kterých roste plevel? co když jsou plné býlí?
je fakt, že by pak zase muselo být po L měkké í ..
takže platí, že i mistr tesař...tedy paní učitelka ...
leda že by myslela býl a ne býlí ...mno sám jsem zvědav ! jak ti to zdůvodní !..i tak je to dost "kostrbaté"
Se stane, mě se učitel ptal na hlavní město Tuniska, řekl jsem Tunis. Dal mi kouli. Šel jsem za ředitelem si stěžovat a hned jsem dostal jedničku. Horší to bylo na fyzice, úča se mě ptala: pověz, co je čas? Odpověděl jsem s úsměvem: čas jsou peníze, úča se pousmála a řekla: máš pravdu a dostal kouli. Tahle byla oprávněná..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.