Nejste přihlášen/a.
Zdravím,znáte někdo tuhle knihu?Potřebuji jména Kapčiných o 14 let starších bratrů?(Jestli jsou vůbec uvedena)Nikde na netu v referátech jsem je nenašla,díky...
Kdo tuto knihu pro mládež četl, ví, že jména uvedena jsou, mimochodem má to 150 stran a čte se to samo. Ale blíží se Vánoce tak já nebudu za protivnou babu. Petr a Pavel.
Kikinko nenáš zač, ale někdy si tu knihu přečti, jsou tam dobré "špeky" k pobavení, třeba když Kapka dort pro maminku k narozeninám, ukryje do starého hrnce a maminka ho i s dortem dá cikánovi. L
Ráda si ji přečtu,zkusím to v knihovně u nás,chtěla jsem si ji stáhnout,ale nenašla ji.Moc ráda čtu už od dětství,ale tuto neznám, ale zaujala mě už podle ukázek co jsem našla ,
zdarvím,
jo ta "povinná četba"
pamatuji na Babičku Boženy Němcové..vůbec se mně to nechtělo číst-nebavilo mě to ..ale viděl jsem alespoŇ film...jediná postava, která byla "akční" byla Viktorka ...jinak nuda-co chtít po klukovi v pubertě? který četl raději Verneovky, Asimova a tp...
z románu Babička čpěl jakýsi podivný patos idealistické naivity...takže chápu, že někomu se prostě do "povinné" četby nechce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.