Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,pracuji v dětském domově. Mám střední školu a v roce 2008 jsem absolvovala Celoživotní vzdělávánání ve studijním oboru Rozšiřující speciální pedagogiky pro SŠ,stačí mi toto vzdělání pro vykonávání mé profese. Děkuji Jana Bendová
Vychovatel:vzdělání podle zákona o pedagogických pracovnících (563/2004 Sb.).toto je staršího data.
msmt.cz/... ,(kvalifikace ped. pracovníků). Zkuste pročíst, jinak není nic jednodužšího než se dotázat vašeho zaměstnavatele. Já bych se domnívala, že potřebujete min. VOŠ nebo Bc. jste moc mladá aby vám byla uznaná praxe a vzdělání prominuté.
Je to citace z toho odkazu výše a řekla bych, že odstavec (c) se vás týka ale raděj to přečtěte sama.
(2) Vychovatel, který vykonává přímou pedagogickou činnost ve školském výchovném a ubytovacím zařízení nebo v jeho oddělení zřízeném pro děti a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami, ve školském zařízení pro výkon ústavní výchovy nebo ochranné výchovy, nebo ve středisku výchovné péče, získává odbornou kvalifikaci
a) vysokoškolským vzděláním získaným studiem v akreditovaném studijním programu v oblasti pedagogických věd zaměřené na speciální pedagogiku nebo sociální pedagogiku,
b) vyšším odborným vzděláním získaným ukončením akreditovaného vzdělávacího programu vyšší odborné školy v oboru vzdělání zaměřeném na speciální pedagogiku, nebo
c) vzděláním stanoveným pro vychovatele podle odstavce 1 a vzděláním v programu celoživotního vzdělávání uskutečňovaném vysokou školou a zaměřeném na speciální pedagogiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.