Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VŠB- TU Ostrava, Ekf

Od: johana* odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer, mám otázku vybírám vysokou školu, zatím mám vybranou vysokou školu bánskou v Ostravě, Ekonomickou fakultu a potřebovala bych poradit jaký obor si mám vybrat, který je v součastnosti žádaný a zároven není moc náročný. Jaký obor by jste si z těchto vybrali vy? ekf.vsb.cz/... Přemýšlela jsem o účetnictví a daně, finance, veřejná ekonomika a správa nebo ekonomika podniku a nevím co si vybrat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli jste typ na účetnictví, systematičnost a čísla, ne příliš ctižádostivá a akční, je to práce pro vás jako dělaná. Dobrého účetního si každý považuje. Tahle práce jde dělat z domu, když se rozhodnete pro rodinu a děti. *hej*Ve vedlejším vchodě taková paní je. Před domem stávají opravdu dobrá auta a paní pracuje z domu. Teď už je na důchodě, aut ubylo, ale stále pracuje a vypadá velmi spokojeně. Klienty musí odmítat.

johana*
hodnocení

Děkuji za Vaši odpověd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]