Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nervozita ve vetsi spolecnosti

Od: 766kk odpovědí: 2 změna:
Neumim zarvat a ve spolecnosti se mi trepe hlas. V male skupince lidi jsem vsak uplne jiny. A taky se na zabave neumim odvazat. Co bych s tim delat prosim? jsem nervozni mluvit referaty atd..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mecik*
hodnocení

0x

Toto byl můj případ.Nejlépe jsem se cítil s manželkou, když jsme se šly na zábavu ve čtyřech nebo více lidech, byl jsem nesvůj,neuměl jsem se bavit, byl to pro mne odtrpěný večer. Promluvit někdy před více lidmi , dopadlo katastroficky. To ovšem zapříčinila výchova v rodině. Nikdy , nikdo to po mě v dětství nechtěl a mě ušlapaná cestička vyhovovala.Jak už jsem tady na jiném místě psal,napravila to práce v recepci historické elektrárny-nabídka s úřadu práce.Stačilo pár měsíců, kdy člověk musel dělat výklady, denně jednat se zájezdy návštěvníků a je rázem po problému.

766kk
hodnocení

diky za vase sdeleni, neco podobneho by mi taky mohlo pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]