Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít učebnici online?

Od: kacivl odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
jelikož se učím španělský jazyk jen tak sama, tak bych potřebovala najít učebnici online na internetu. Nechci si ji zbytečně kupovat. Radši si ji vytisknu. Učebnici pro studenty jsem našla, ale chtěla bych najít i učebnici pro učitele.
Učebnice se jmenuje Aventura 1 Metodická příručka pro učitele..
Pokud bude někdo tak hodný a najde mi ji, tak budu velice ráda. Hledám ji už celkem dlouho.
Děkuji moc.

S pozdravem

Nela S.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevyjde laciněji koupit si učebnici z druhé ruky? Například skupiny učebnic na facebooku nebo si dát poptávku na tuto metodickou příručku například na bazos.cz databaze.cz Barvy do tiskárny jsou celkem drahá záležitost.

ctenar*
hodnocení

0x

Kdyz se ucis sama, proc se ucis z knizek typu ucitel-zak a ne z knizky pro samouky?

V metodických příručkach pro učitele je kompletní klíč čili reseni jak k učebnici tak též pracovnímu sešitu. Též jsem se ještě jednou učila z učebnice plus metodicka příručka. Je to podobné jako učebnice pro samouky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]