Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátký příběh pěti smyslů

Od: kayyy odpovědí: 6 změna:

Přešla jsem teď z oboru Informační technologie na lehčí obor,protože musím dopisovat sešity za celý čtvrtletí,naučit se na zkoušení a dodělat úkoly,žádám o laskavost.Nemohl by mi něko vymyslet příběh,nebo apsoň nadhodit téma o tom,jak se potkalo 5 smyslů(čich,zrak,sluch,chuť,hmat) a každej zvlášť si o sobě myslel,že je nejlepší?Na závěr má dojít část kde si uvědomí,že pro lidský tělo jsou všichni potřební stejně.

Něco krátkýho..může to být příběh,básnička,cokoliv..

nebo aspoň něco za co bych se mohla chytnout,učím s na psychologii a vůbec se mi nechce nic vymýšlet.

Kdyžtak děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

1x

Spal jsem jak růženka,
poprvé slyšel hlas,

tu jsem si uvědomil,

že i já můžů odpovědět zas,

tož kopnul jsem si pořádně,

a bouchnul se do paže..
Po dalších pár dních jsem začal cítit břich,
hlad veliký jsem měl, tak mi mámo něco dej..
Jů kyselé okurky,

to jsem já měl na mysli..
Ale fuj - co to světlo, já chci zůstat vevnitř,
Ahoj mami, jak se máš,

tak nádherně vypadáš. :D

iz*
hodnocení

1x

Kavy, jde o tvůj úkol, nikoliv o náš, my tu za nikoho úkoly neděláme.

Vymysli si příběh sama,

vlož jej sem a my ti zkontrolujeme případné chyby.

hodnocení

1x

No já si myslím, že se máte čeho chytit. Máte to nejhlavnější - téma. Pět smyslů a víte které to jsou, tak do toho. Začít můžete podle libosti, třeba čichem.

hodnocení

1x

Pro inspiraci: Googl říká: Já najdu všechno. Facebook říká: Já znám každého. Internet říká: Kde byste byli beze mně! Elektřina říká: Tak se uklidníme. . . :-D

doplněno 26.11.15 10:42:

hoste, já si stále myslím, že šestý smysl je něco, co si dá dohromady, co každý objevil a uložil někam do koutečku. Uložil a už se nestaral. Šestému smyslu se něco nezdá a vykutá to, co ostatlí poschovávali a dá si to dohromady a vyvodí závěr. :-D Hoste, proč se nepřihlásíte? Líbí se mi velice vaše názory a postřehy. Budu vám dávat body, jako souhlas. Slibuji. ;)

host*

babkazov: dobré navedení na analogii s pěti smysly.

kavyyy, co takhle když se podle vzoru, na který vás uvedla babkazov, sejde pět smyslů a dohadují se, kdo z nich je nejdůležitější?

Nebo co když je v debatě i neviditelný, neslyšitelný šestý smysl, ostatní ho nevidí, neslyší, necítí, atd., a přesto tam někde je...? V informatice také máte různé rizikové proměnné, nedefinovaný bug, který dovede ovlivnit chod programu. Třeba ve smyslu výše uvedeného vtipného dohadování, kdo je víc.

xy

já slyšela, že nakonec elektřině uhlí řeklo : Tak se uklidníme...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]