Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem žákyně 8.třídy. Na vysvědčení budu mít pravděpodobně 3 trojky a vůbec nevím kam mám jít na střední školu. Trojku budu mít z matematiky,fyziky, angličtiny a nevím jestli mě vůbec na střední školu vezmou. Poradíte kam mám jít a jestli mě vůbec někam vezmou prosím? děkuji
Se známkami si vůbec nedelej starosti zkus skolu, kam chces ( ideálně víc) a nejakou "jistotu"- školu, kam tě vezmou určite (často berou na takové ty gastronomické,..skoro každého
). Doporučila bych ti urcite podat odvolání, kdyz se nedostanš (já byla 60. pod čarou a na odvolání mě vzali, takže za zkousku to urcite stojí
) Známky bych být tebou vubec neresila, co ted máš. Já na základce mela trojku v 7. trídě z matiky a ted jsem ve ctvrtáku a z matiky mám jednicky a budu z ní maturovat ( ne nejsem na nejaké škole, kde mi dají lepší známku za hluboký výstřih, jsem na gymlu v Praze). Treba ti učitelé nebo látka uplne nesedla, a proto horsí ohodnocení, ale hned to neznamená, že te nkam nevezmou. Když složíš dobře prijímacky, tak nikoho tvé známky na záladce nebudou zajímat
. Doporucila bych ti, až najdes tvou vysnenou střední, tak trochu zabrat a zjistit si, jaké mají prijímacky ( jestli od scia) mají a ty se pak dají celkem dobře natrénovat, třeba zkoušet různé přijímačky z minulých let. Moc držim palce
a nevzdávej se. Tři trojky nejsou žádná katastrofa
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.