Ahoj,chtěla bych se podělit o to, že jedna spolužačka dost okatě flirtuje s jedním klukem, který se mi docela líbí. Ale na tom není nic špatného, o to mi nejde, pokud by třeba spolu chodili, tak bych se jim do toho nepletla a nechala je tak. Jen mi jde o to, že od té doby, co jsme si s holkama udělaly kroužek a říkaly si kdo se nám líbí atd, tak mám pocit, že s tím začala o něco víc. Jenže já jsem jim říkala, že bych s ním nechodila, jen že se mi líbí jeho chování a že je takový zajímavý... Všechny se docela divily a od té doby pak vidím, jak ta jedna spolužačka s ním flirtuje a pořád se objímají apod. Ale nejvíce mně na tom štve, že já ho nemiluji, jen se mi prostě líbí a ona to dělá tak okatě přede mnou a ještě se na mně tváří tak ublíženě atd. Nakonec dneska jsem je viděla, jak se políbili, tak jsem zařadila zpátečku a potichu se pokusila vytratit, jenže ona mně nejspíše viděla a teď za mnou pořád leze a má chuť mi o něm pořád cosi kecat a pořád se mně ptá, jestli by se k sobě hodili. :-/ Ještě že to bylo posledních 10 min a pátek... Jestli jste to dočetli až sem, tak děkuji. Sama vím, že jsem to nejspíše napsala poněkud zmateně. Jinak se mějte a kdyžtak mi napište, co byste jí řekli či nikoli, pokud byste byli na mém místě.Přeji příjemný víkend (y) :D
Neměla bys na sobě nechat znát, že Ti to vadí. Když je spolu vidíš, tak se na "kamarádku" usměj, pokud se líbají, projdi kolem a dělej, že Ti to připadá normální - hlavně se jim nevyhýbej a necouvej. Někdy se jí třeba na toho kluka jen tak mimichodem zeptej, jestli spolu byli venku a podobně, nech si to něm vyprávět... Nedej na sobě ani trošku znát, že Ti to vadí a ona možná ztratí zájem. Podle mě to dělá jen proto, aby Tě naštvala, tak jí nedopřej ten pocit, že se jí to povedlo.
garfieldkomiks*
Ahoj jo, díky za odpověd. Tahle strategie bude nejspíš nejlepší a spolužačku to nakonec i omrzí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.