Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolužačka a ON

Od: garfieldkomiks* odpovědí: 3 změna:
Ahoj,chtěla bych se podělit o to, že jedna spolužačka dost okatě flirtuje s jedním klukem, který se mi docela líbí. Ale na tom není nic špatného, o to mi nejde, pokud by třeba spolu chodili, tak bych se jim do toho nepletla a nechala je tak. Jen mi jde o to, že od té doby, co jsme si s holkama udělaly kroužek a říkaly si kdo se nám líbí atd, tak mám pocit, že s tím začala o něco víc. Jenže já jsem jim říkala, že bych s ním nechodila, jen že se mi líbí jeho chování a že je takový zajímavý... Všechny se docela divily a od té doby pak vidím, jak ta jedna spolužačka s ním flirtuje a pořád se objímají apod. Ale nejvíce mně na tom štve, že já ho nemiluji, jen se mi prostě líbí a ona to dělá tak okatě přede mnou a ještě se na mně tváří tak ublíženě atd. Nakonec dneska jsem je viděla, jak se políbili, tak jsem zařadila zpátečku a potichu se pokusila vytratit, jenže ona mně nejspíše viděla a teď za mnou pořád leze a má chuť mi o něm pořád cosi kecat a pořád se mně ptá, jestli by se k sobě hodili. :-/ Ještě že to bylo posledních 10 min a pátek... :)Jestli jste to dočetli až sem, tak děkuji. Sama vím, že jsem to nejspíše napsala poněkud zmateně. Jinak se mějte a kdyžtak mi napište, co byste jí řekli či nikoli, pokud byste byli na mém místě.Přeji příjemný víkend (y) :D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neměla bys na sobě nechat znát, že Ti to vadí. Když je spolu vidíš, tak se na "kamarádku" usměj, pokud se líbají, projdi kolem a dělej, že Ti to připadá normální - hlavně se jim nevyhýbej a necouvej. Někdy se jí třeba na toho kluka jen tak mimichodem zeptej, jestli spolu byli venku a podobně, nech si to něm vyprávět... Nedej na sobě ani trošku znát, že Ti to vadí a ona možná ztratí zájem. Podle mě to dělá jen proto, aby Tě naštvala, tak jí nedopřej ten pocit, že se jí to povedlo.

garfieldkomiks*
hodnocení

Ahoj :) jo, díky za odpověd. Tahle strategie bude nejspíš nejlepší a spolužačku to nakonec i omrzí. :)

iz*
hodnocení

0x

Gratuluji! Právě jsi získala neocenitelnou zkušenost,

a sice, že se nikdy nemáš v kroužku kamarádek svěřovat s ničím,

na čem ti i jen trošku záleží, nebo co se dá nějak zneužít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]