Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr střední školy

Od: nozickae odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, potřebuji poradit s výběrem střední školy. Ve škole mám jedničky,dvojky i trojky. Teďkon na čtvrtletí jsem měla trojku z matematiky a němčiny. Baví mě čtení knih, pomáhání lidem, nakupování, návrhářství, koukání na romantické filmy, cestování, výlety, relax:D, chodím ráda do divadla, testování pečující kosmetiky, sport, zvířata, dějiny atd... :) Nějaký nápad co bych mohla dělat, na jakou sš bych mohla jít? :) Já nevím co by mě bavilo... Nepatřím mezi ty co už pomalu už ve školce vědí co chtěj být a potom se jim to splní. :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj,

tak podle toho co tě baví se těžko usuzuje, když tě baví vlastní všechno :D. Na známkách ani tak nezáleží, buď si najdeš něco na průměr známek nebo přijímačky, kde se předchozí známky neřeší. Pokud teda nevíš, co bys chtěla v budoucnu dělat, vyber si nějaký obecnější obor SŠ nebo SŠ, kterou bys v pohodě zvládla bez větších problémů (s učením), abys prostě získala maturitu a pak se můžeš zaměřit na to co tě baví na VŠ, získáš tak další 4 roky na rozmyšlenou. Byla jsem na tom stejně a vlastně pořád jsem a to už mám za sebou VOŠ a teď jsem na VŠ a stále nemám jednoznačného favorita na budoucí zaměstnání.

joudic*
hodnocení

1x

no zacnete uplne odshora...
mam nejaky talent (vytvarno atd) x nemam (technictejsi, humanitni, dejiny, ekonomika, obecne) atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]