Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola

Od: nikolmihalkova odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat nevím si rady a rodiče mě v tomhle nějak nepodpoří.V sedmé třídě jsem propadla díky své blbosti ted jsem v osmé třídě a strašný problem mi dělá strední škola nevím kam smím nesmím co by mě bavilo kde by se mi nevysmáli že tam chci jít vynikám ve zpěvu ve sportech v jazycích a dějěpise,němčině a ted už češtině poradíte mi?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Přihlásit se můžeš na libovolnou střední školu, na kterou zvládneš přijímačky.

Na střední škole se ti nikdo smát nebude,

neúspěchem ze sedmé třídy se přece nikomu nemusíš chlubit.

_____

Jestli chceš na SŠ, bylo by podle mne rozumné dokončit základní školu.

Pokud tě to na ní už nebaví, můžeš se přihlásit na některé učiliště. Dost učilišť přijímá žáky s ukončenou povinnou školní docházkou (tu splníš už osmou třídou), řada učilišť má jako jediné kritérium pro přijetí jedničku z chování.

Jestli ti ale učení jde, dokonči ZŠ a příští rok se přihlaš na SŠ.

hodnocení

0x

Ahoj,

tak, ono to nemusí být jenom o tom v čem vynikáš, ale spíš co tě baví a bude bavit a čím by ses chtěla v budoucnu živit. Kde by se ti nevysmáli, to ti neřekne nikdo, to záleží na jakou třídu a lidi zrovna narazíš, ale tím, že tě nikdo nebude znát tak si částečně můžeš vybudovat nový pohled na tebe, jak tě ty lidi budou vnímat a brát. Kam smíš nebo nesmíš, podle mě můžeš všude, buď na prospěch nebo po úspěšně zvládnutejch přijímačkách. Spíš si řekni co by tě bavilo, jakej obor, nebo jaké povolání...?

ctenar*
hodnocení

0x

nevím kam smím nesmím
Muzes se hlasit na libovolnou stredni skolu, protoze budes mit odchozeno 9 let, coz je jediny predpoklad pro prihlasku na libovolnou stredni skolu (od uciliste az pio gymnazium).

Myslim, ze existuje moznost jit i do 9. tridy. Kdysi se to tady resilo. Pripadne ti to dohledam. Zeptej se reditele (nebo at se za tebe zeptaji rodice).

Jake jsou stredni skoly a obory, se muzes podivat na infoabsolvent.cz/... .

doplněno 20.11.15 00:50:

Kdysi se to tady resilo. Pripadne ti to dohledam.
Myslim, ze to byla tato otazka. Dobra odpoved je i v teto jine otazce.

doplněno 20.11.15 00:52:

Primy odkaz na infoabsolvent.cz .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]