Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední zdravotnická škola

Od: lenkaa* odpovědí: 3 změna:

Chtěla jsem se zeptat. Jsem v 9.třídě a vybírám si Střední školu. Jaký je podle Vás(ti co chodí na zdravku) názor na střední zdravotnickou školu? A která zdravka je podle Vás lepší? Kroměříž x Zlín... :)

Vím , že na ni má každý jiný názor, ale pokud se tu najdě někdo, kdo má se zdravkou ve Zlíně nebo Kroměříži zkušenost, tak budu ráda,když se o názor podělíte. *vtip*

PS- jednu přihlášku si asi dám na tu Střední zdravotnickou školu (zatím asi podle dojíždění je lepší Kroměříž), ale kam dát druhou přihlášku ... to nemám ponětí...:)

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

nenapsala jsi jaký obor? protože je jich více a není až tak důležitý název školy, ale název oboru, na který se hlásíš

lenkaa*
hodnocení

Obor - zdravotnický asistent *palec*

jaka*
hodnocení

0x

Taky se letos budu hlásit na zdravku do Zlína a z vlastní zkušenosti mi sestra říkala, že je zdravka ve Zlíně na vyšší úrovni, ale to je věc názoru.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]